Gezinspolis

Iedereen slaat de bal weleens mis, dat is eigen aan het leven. Als u, uw gezinsleden, babysit, schoonmaakster of zelfs uw hond daarbij schade berokkenen aan anderen, hebt u het best een familiale verzekering achter de hand. Want die neemt het prijskaartje voor haar rekening. Een ongelukje is gauw gebeurd... Wat indien u bij uw beste vrienden per ongeluk een dure vaas omver loopt of uw hond bijt in de arm van het buurjongetje dat net voorbij kwam gelopen of u hebt een woningbrand en daarbij is ook het huis van de buren beschadigd, u wordt als zwakke weggebruiker gekwetst bij een ongeval... Dan kan u beroep doen op uw gezinspolis. Deze biedt u standaard de waarborgen Burgerrechtelijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand aan. De gezinspolis biedt u uitgebreide waarborgen en zal de betrokken partij vergoeden, zowel voor stoffelijke* als lichamelijke schade. Daarenboven geniet u indien nodig over rechtsbijstand, u hebt vrije keuze van een advocaat of u kan beroep doen op de diensten van een advocaat die door de maatschappij voor u werd aangesteld. De maatschappij neemt in beide gevallen het prijskaartje voor haar rekening. Daarenboven zorgen wij voor de terugvordering van uw kosten wanneer u gekwetst bent door een ongeval als voetganger, fietser of als inzittende in een voertuig. Hebt u huispersoneel in dienst, dan kan u bijkomend de waarborg arbeidsongevallen mee in de gezinspolis integreren. Wij verzekeren dan uw aansprakelijkheid indien deze persoon gekwetst zou worden door een ongeval tijdens het uitvoeren van zijn werkzaamheden. Zo vermijdt u het risico dat u de rekening gepresenteerd krijgt voor eventuele medische kosten. * rekening houdende met de wettelijke franchise voor de vergoeding van de stoffelijke schade.

> terug naar boven
 
Hospitalisatie
Eén op de drie gezinnen heeft jaarlijks te maken met een ziekenhuisopname. En het ziekenfonds betaalt slechts een deel van uw kosten terug. Precies daarom is er een hospitalisatieverzekering. De hospitalisatieverzekering beschermt uw ganse gezin tegen mogelijk financiële tegenslagen:

 • onbeperkte terugbetaling van alle medische kosten
 • vrije keuze van arts, ziekenhuis en kamer
 • onbeperkt duur van uitbetaling
 • onbeperkt bedrag van uitbetaling
 • terugbetaling van medische hulpmiddelen, kunstledematen en protheses
 • uitbetaling vanaf de eerste dag
 • terugbetaling van ambulantiekosten in België
 • terugbetaling kosten donor
 • de risico’s "ziekte", "ongeval" (tijdens privé-en beroepsleven), "bevalling" (ook thuisbevalling) worden gedekt
 • geen wachttijd voor ongevallen en acute besmettelijke ziekten, beperkte wachttijd voor andere ziekten en bevallingen
 • beperkte medische vragenlijst
 • dagopname (zonder overnachting) is voorzien
 • paleatieve zorgen worden vergoed
 • amateursporten zijn gedekt
 • huur klein medisch materiaal
 • mortuariumkosten (indien vermeld op het ziekenhuisfactuur)
 • rooming in (aanwezigheid van de ouder bij het kind)
 • wereldwijde dekking
Ambulante kosten: Alle kosten die gedurende een periode van 60 dagen voor en 180 dagen na de hospitalisatie werden gemaakt, worden vergoed. Aanvullende waarborg ambulante kosten bij zware ziekte: Voor 29 zware ziekten is er een onbeperkte dekking, zelfs bij niet-hospitalisatie. Wij willen graag het nodige doen om u uitgebreider te informeren over de collectieve hospitalisatieverzekering. Bel ons op het nummer 014 / 58 44 47 of vul onderstaand formulier in. Wij zullen u meteen contacteren.
> terug naar boven
 
Levensverzekeringen

Verzekering bij leven. Bent u nog in leven op de einddatum die in de polis werd vastgelegd, dan betaalt de verzekeraar een kapitaal of een rente uit aan de begunstigde van het contract. Verzekering bij overlijden De financiële gevolgen van een overlijden kunnen vooral groot zijn wanneer de onderneming geen rechtspersoon is en het privé-vermogen dus niet gescheiden is van het bedrijfsvermogen. In een overlijdensverzekering verbindt de verzekeraar zich ertoe aan de begunstigde van het contract een kapitaal of een rente uit te betalen, als u overlijdt vóór de vastgestelde einddatum. Gemengde levensverzekering De gemengde levensverzekering is een combinatie van de 2 voorgaande formules. De verzekeraar betaalt uit zowel bij leven op de contractueel overeengekomen datum als bij overlijden vóór deze datum. Schuldsaldoverzekering De schuldsaldoverzekering is een levensverzekering bij leningen die u als ondernemer aangaat. De verzekeraar verbindt zich ertoe om bij uw overlijden als kredietnemer de nog openstaande schuld te betalen. Het verzekerde kapitaal zal afhankelijk zijn van de nog te betalen leninglasten. De schuldsaldoverzekering garandeert de financiële stabiliteit van uw onderneming (vooral als die geen afzonderlijke rechtspersoonlijkheid geniet) of van uw gezin.

> terug naar boven
 
Groeps- en bedrijfsleidersverzekering
Het succes van uw onderneming hangt voor een groot deel af van de inbreng van dynamische en gemotiveerde medewerkers. Om hun inzet te belonen biedt de groeps- en bedrijfsverzekering een passende oplossing. Op financieel en fiscaal zéér antrekkelijke wijze kan bijvoorbeel een weduwe- en/of overlevingspensioen worden opgebouwd.
> terug naar boven
 
Personeelsverzekering
Uw werknemers zijn uw kostbaarste kapitaal. Zij zijn uniek. Maak dan ook werk van hun bescherming. De werkgever is trouwens verplicht om zijn werknemers te verzekeren tegen arbeidsongevallen. Deze wettelijke regeling is echter beperkt en kan worden aangevuld met een aantal extra aanvullende verzekering.
> terug naar boven
 
Rechtsbijstand auto
Wat is een rechtsbijstandsverzekering? Duiken er na een schadegeval juridische problemen op? Met een bijkomende rechtsbijstandsverzekering hebt u recht op gratis afhandeling en juridische begeleiding. Het is een noodzakelijke aanvulling bij uw verplichte autoverzekering. U krijgt uw kosten terugbetaald van juridisch advies en bijstand, van technische en medische expertises, van alle gerechtelijke procedures. Waarom een rechtsbijstandsverzekering? Een rechtsbijstandsverzekering is niet verplicht. Toch nemen steeds meer vooruitziende automobilisten een polis rechtsbijstand om beter beschermd te zijn. Juridische kosten swingen soms behoorlijk de pan uit. De wet zegt immers dat wie schade lijdt, dat ook moet bewijzen. En dat bewijs kost meestal geld. Ook voor problemen met de autokeuring kunt u bij uw rechtsverzekeraar terecht. Of als uw rijbewijs ingetrokken wordt of u een dagvaarding krijgt voor een verkeersmisdrijf. En bent u betrokken met een ongeval dat veroorzaakt is door iemand die totaal onvermogend is? De meeste rechtsbijstandsverzekeringen voorzien in een dekking voor 'insolventie van derden': uw verzekeraar vergoedt u dan rechtstreeks zelf. Deze dekking blijft wel meestal beperkt tot een bedrag van 4.957,87 eur tot 12.394,68 eur. De betere verzekeraars verdubbelen dit bedrag in geval van lichamelijke letsels.
> terug naar boven
 
Reisbijstand
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daar staat u dan onder de zuiderse zon met een auto die het niet meer doet. Of neem nu een ongeval met een van uw kinderen op schoolvakantie in Zwitserland. Of in ons eigen land. In al deze gevallen kunt u maar beter een bijstandsverzekering hebben. Die geldt zelfs als u zonder auto op reis bent.
> terug naar boven
 
KBC-Hospitalisatieplan: een leven lang verzekerd

Hebt u een groepsverzekering met hospitalisatiedekking? Oef! Dan moet u zich geen zorgen maken over dure ziekenhuisfacturen na een ongeval of bij een ziekte. Tenzij u straks van werkgever verandert natuurlijk. Of met pensioen gaat. Want dan eindigt die dekking meteen. En een persoonlijke hospitalisatieverzekering afsluiten, wordt elk jaar een flink pak duurder!

 

KBC-Hospitalisatieverzekering: flexibel aan- en uitzetten

Het principe van onze hospitalisatieverzekering is eenvoudig: u betaalt premies, en wij dekken de ziekenhuisfactuur. Hebt u al een andere verzekering die dat voor u doet? Dan kunt u uw verzekering bij ons op pauze zetten. Dan komen uw premies terecht in een tak-21 spaarverzekering met een gegarandeerd rendement én een deelname in de winst.

Valt u zonder groepsverzekering omdat u van job wisselt of met pensioen gaat? Dan activeert u uw verzekering weer, en blijft u gedekt. De spaarpot die u opbouwde, gebruiken we dan om uw premies mee te betalen.

 

Vier unieke voordelen

· U bent nooit onverzekerd – Een ongeval schuilt in een klein hoekje. Dankzij uw KBC-Hospitalisatieverzekering is geld voor behandeling en revalidatie alvast géén probleem.

· U betaalt de laagst mogelijke premie – De hoogte van uw hospitalisatiepremie hangt af van uw leeftijd bij aansluiting, en blijft altijd gelijk. Hoe jonger u aansluit, hoe goedkoper.

· U vermijdt lastige medische acceptatie – Vandaag bent u kerngezond. Op uw vijfenzestigste misschien niet meer. Gevolg: uitsluitingen en dure premies. Tenzij u nu aansluit: dan moet u na vandaag nooit meer een medische acceptatie ondergaan.

· U stapt uit wanneer u wilt, mét uw spaarpot – Van zodra u uw verzekering opzegt, is uw opgespaarde geld vrij beschikbaar.

 

Kom gerust praten met uw adviseur. Maak een afspraak >
> terug naar boven
 
Pensioensparen is fiscaal supervoordelig

U wéét dat uw wettelijk pensioen straks niet veel voorstelt. En dat u dus best op tijd een extra spaarpot aanlegt. De fiscus helpt u daarbij. Want u mag elk jaar een grote som van dat gespaarde geld bij uw aftrekbare kosten tellen op uw belastingbrief. Anders gezegd: de fiscus spaart met u mee.

Fiscaal aftrekbare bedragen

Elk jaar verhoogt het bedrag van de aftrekbare premies. Als u aan pensioensparen doet, mag u dit bedrag van uw belastingen aftrekken, afhankelijk van uw plan:

· VAPZ

· Langetermijnsparen

· Pensioensparen

Meer weten? Kom langs in ons kantoor. Dan kijken we samen naar uw plannen voor de toekomst én naar uw belastingbrief van vandaag.

Maak een afspraak >
> terug naar boven
 
Nieuwe auto binnen de twee weken

“We zijn al jaren voor al onze verzekeringspolissen klant bij Peeters. En ik ben er altijd tevreden over geweest. Nu ja: we hebben er ook nog nooit echt nood aan gehad. Tot voor ons ongeval in februari had ik zelfs nog nooit met een schadegeval naar het kantoor gebeld. En toen ik dat dan voor het eerst moest doen na het bewuste auto-ongeluk, vreesde ik het ergste. Want iedereen kent wel iemand die maanden of jaren in discussie gezeten heeft met een maatschappij.”

 

Perfecte service

Peter was dan ook aangenaam verrast over de hulp die hij kreeg van zijn agent: “Onvoorstelbaar. Mijn vrouw was helemaal alleen toen ze het ongeval kreeg en ik kon me niet vrijmaken op mijn werk. Daarom kwam er iemand van het kantoor meteen ter plaatse. We kregen hulp bij het invullen van de ongevalsaangifte en moesten daarna eigenlijk helemaal niets meer doen.”

“Ik mocht de dag na het ongeval mijn vervangwagen al oppikken. En binnen de week kregen we bericht dat de tegenexpertise al gepland was. Tien dagen na het ongeluk stonden we alweer in de garage om opnieuw een nieuwe wagen te kiezen.”

 

Verbaasde garagist

De verkoper in de showroom waarschuwde Peter nog: “Hij zei me dat ik goed moest nakijken of het geld wel effectief al op mijn rekening stond. Want zo snel had hij dat nog nooit gezien. Ik belde dus voor de zekerheid maar alles was wel degelijk ok. Minder dan twee weken na het ongeval was alles afgehandeld. Top!”

> terug naar boven
 
Vervoerde Goederen
U bent geregeld op de baan met heel wat materieel in uw laadruimte of met koopwaar die u gaat afleveren bij uw klanten. Maar zijn uw materieel en koopwaar ook verzekerd bij een verkeersongeval? Wat als ze gestolen worden? Of wat als er bij het laden en lossen iets misloopt? Daarom werd er voor u de KBC-verzekering Vervoerde Goederen ontwikkeld. Zodat ook uw goederen op verplaatsing de beste bescherming genieten. 

Eenvoudige en unieke verzekeringsformule

Met de formule "vervoerde goederen" is het materieel of koopwaar in uw voertuig globaal verzekerd. Een ongeval onderweg of bij levering is immers snel gebeurd. Optioneel kunt u zich ook tegen diefstal vezekeren.

Ook voor herladen, overbrengen en opbergen.

Bij een schadegeval worden ook de kosten voor het bergen, herladen en overbrengen van de goederen naar een opslagmagazijn vergoed tot 10.000 euro.

Slechts één franchise

Als u bij een schadegeval ook beroep doet op een KBC-Omniumverzekering, dan wordt er slechts één franchise toegepast.

Meer beschadigd dan verzekerd?

U heeft 60 dagen de tijd om een wijziging van het aantal voertuigen mee te delen. Als het aantal voertuigen bij een schadegeval correct is, dan wordt u tot 20% bovenop het door u gekozen verzekerd bedrag vergoed.

Ruim verzekerd

De schade aan uw materieel en koopwaar wordt vergoed bij:
 • een ongeval met het voertuig (bv. een aanrijding of het haaks slaan van de aanhangwagen)
 • een ongeval tijdens het laden en lossen
 • elk algemeen multirisico (bv. brand, natuurrampen, vandalisme, waterschade,..)
 • diefstal (facultatief)

Dit geldt voor uw goederen die zich bevinden in het voertuig:

 • tijdens transport voor eigen rekening in België en tot 150 km daarbuiten.
 • bij stilstand bent u verzekerd: op uw privéadres of dat van uw personeel, op het leveringsadres en tijdens een vrijwillig oponthoud onderweg van niet langer dan 2 uur.

Zolang u een werk uitvoert op de werf, blijft uw achtergebleven materieel ook daar verzekerd.

Interesse?

Contacteer ons. Wij geven u graag alle bijkomende informatie en zorgen voor een verzekering op uw maat.

> terug naar boven
 
Uitvaartverzekering
Een uitvaart kost vandaag gemiddeld 4 000 à 5 000 EUR. Dit is een flinke hap uit het gezinsbudget. Met de KBC-uitvaartverzekering kan men zich verzekeren voor de kosten van een uitvaart.
Bij het overlijden van de verzekerde betaalt KBC Verzekeringen de factuur van de uitvaart aan de begrafenisondernemer die de uitvaart verzorgd heeft. Voor de praktische regeling van uw uitvaart zorgen uw nabestaanden zelf. Het eventuele saldo van het verzekerde kapitaal wordt uitgekeerd aan de nalatenschap.

De KBC-Uitvaartverzekering is een levenslange overlijdensverzekering (Tak 21) tegen vaste premies of éénmalige koopsom.

Het verzekerd kapitaal is vrij te bepalen met een minimum van 4 000 EUR en een maximum van 10 000 EUR.

Voordelen
 • U bent levenslang verzekerd.
 • U kunt het verzekerde kapitaal gedurende de looptijd aanpassen aan uw veranderende noden.
 • Uw nabestaanden kunnen uw uitvaart volledig zelf regelen. U kunt hen wel uw bijzondere wensen meedelen, bijvoorbeeld via het speciale formulier Wilsbeschikking dat wij doorvoor ter beschikking stellen.
 • Uw nabestaanden kunnen zelf een begrafenisondernemer kiezen.
 • Als het verzekerde bedrag volstaat om uw uitvaart te financieren, moeten uw partner, kinderen of andere nabestaanden hun spaargeld of erfenis niet aanspreken.
 • Na de betaling van de factuur van de begrafenisondernemer door KBC, wordt het eventuele saldo toegevoegd aan uw nalatenschap.

Contacteer ons voor meer info of een premieberekening.

> terug naar boven
 


 
Peeters Verzekeringen ImmoVL
 

Verzekeringen Peeters NV, Verbonden agent, FSMA 030612A, van KBC Verzekeringen NV, Professor Roger Van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven, België BTW BE 0403.552.563, RPR Leuven, FSMA038571A.

Klachtenclausule Privacy Disclaimer

Ontwikkeling UNEEK Concepts