U kiest niet zomaar voor een verzekeringskantoor. Die keuze maakt u om velerlei redenen. Vertrouwen is ongetwijfeld cruciaal.

Verzekeringen Peeters heeft alle ervaring in huis om u persoonlijk en gericht verzekeringsadvies te geven. Wij zoeken samen met u naar de meest optimale oplossingen die het best aansluiten bij uw persoonlijke belangen. Onze expertise in verzekeringen kan reeds bogen op jarenlange ervaring.

Dagelijks spannen we ons in om dat vertrouwen hard te maken. Door aandacht te hebben voor uw situatie en de behoeften die ermee gepaard gaan. Door u de beste producten te adviseren. Door, samen met u, de best passende oplossing te vinden. En vooral, door het voortdurend optimaliseren van onze dienstverlening.

Wij kunnen ondertussen rekenen op het vertrouwen van meer dan 5000 gezinnen en meer dan 500 kmo’s. Onze kennis in de verzekeringssector is dan ook zeer uitgebreid en wordt nog dagelijks bijgeschaafd. Enkel op die manier kunnen wij al onze cliënten de perfecte service verlenen.

Peeters Verzekeringen ImmoVL

Ontwikkeling UNEEK

 
Peeters Verzekeringen ImmoVL
 

Verzekeringen Peeters NV, Verbonden agent, FSMA 030612A, van KBC Verzekeringen NV, Professor Roger Van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven, België BTW BE 0403.552.563, RPR Leuven, FSMA038571A.

Klachtenclausule Privacy Disclaimer

Ontwikkeling UNEEK Concepts