Au bois des Roches
België Nederlands
Belgique Français
Voorstelling

“Au Bois des Roches” is een klein hotel gelegen in Bihain. Het hotel heeft 9 kamers. Kamers voor 2 of 4 of 5 personen. In totaal kan men er met 34 personen overnachten. U kan individueel een kamer boeken. U kan ook alle kamers huren.

Daarom is  “Au bois des roches”  zeer geschikt voor een verblijf voor groepen, families, vrienden…Ook uw hond is welkom. De scholen kunnen ook bos- of  sneeuwklassen inrichten.

Naast de kamers, alle voorzien van douchecabine en wc, is er op het gelijkvloers een restaurant, cafetaria en zithoek met TV, biljart.

Buiten is er  een gezellig terras, speelgazon voor de kinderen, petanquebaan met terras.

« Au Bois des Roches » is gelegen in Bihain, een deelgemeente van Vielsalm. Het is een typisch Ardens dorpje, waar landbouw en veeteelt een belangrijke activiteit is. Het is gelegen op 546 m  hoogte en op 6 km van het derde hoogste punt van België, Baraque de Fraiture, 652 m.

De familie  Van de Wiele-Matagne baat dit familiehotel uit. Paule, Robert en hun kinderen Marie en Julie zorgen voor een aangenaam verblijf. Zij heten U welkom in het Frans en het NederlandsKlik hier om een mail te versturen

Ontwikkeling UNEEK